Opstellingsavonden Systemic Healing

Wil jij een thema onderzoeken waar je al langer mee loopt? Heb je al van alles ondernomen maar blijft een deel onopgelost? Dan is een opstelling een geweldige manier om op een andere manier je thema('s) te onderzoeken.
De opstellingsavonden Systemic Healing bieden je deze gelegenheid.
Thema's waar we mee werken zijn o.a. plek innemen, ziekte, rouw, trauma, relaties, organisatievraagstukken, familievraagstukken.
Een opstelling biedt een dieper inzicht in de onderliggende dynamiek. Je kijkt op een andere manier, door de beweging en woorden van de representanten, naar jouw verhaal. Het is een verhaal dat je kent, maar op gevoelsniveau wordt er ook iets anders zichtbaar. Het is inzichtelijk, confronterend en soms biedt het een duidelijke richting voor je volgende stap. Wat de uitwerking ook is: het schudt je systeem op en zet je innerlijk op een andere plek. Ook als representant leer je en ervaar je een deel van je eigen thema's. Ben je eraan toe om op een andere manier te gaan kijken? Meld je dan aan!

Over de begeleider: Loes Koot heeft een jarenlange ervaring met begeleiding en coaching van mensen en teams. Systemisch werken is volledig geïntegreerd in haar dagelijkse praktijk. Daarnaast blijft zij onderzoek doen en veldwerk verrichten naar een verfijning en verruiming van de toepassing van systemisch werk en het werken met opstellingen. Zij heeft zich gespecialiseerd in het werken met diep trauma en in 1-op-1 sessies met opstellingen. Zij heeft de opleiding “Systemic Healing: opstellingenwerk en systemisch waarnemen” ontwikkeld en is docent van deze opleiding. In het opstellingenwerk ‘Systemic Healing’ wordt met het veld van de inbrenger gewerkt, maar ook met dat van de representanten. Er wordt duiding gegeven van de processen waarmee een diepere verankering plaatsvind van alles wat gezien en ervaren wordt tijdens een opstelling.
Algemene Informatie:
Kosten:
Representant : € 15,-*
Thema inbrenger : € 150,-* (*voor bedrijven/op rekening: extra 21% btw en €5,- administratiekosten)
Tijd: we starten om 19.00 uur, we eindigen om 22.00 uur. Inloop vanaf 18.45 uur. We doen maximaal twee opstellingen.
Data 2018: 20 maart; 24 april, 5 juni; 11 september; 6 november

NB: op al onze activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden geldig. Deze zijn te lezen onder het kopje: 'Voorwaarden' op de site.

Met je aanmelding verklaar je dat je geen ernstige psychologische problemen hebt of psychiatrische hulp ontvangt op dit moment. Je draagt zelf de verantwoordelijkheid voor de thema's die je in de opstelling(en) aangaat.
Voor meer informatie en aanmelden: info@icoaching.nl | 035-5821817

Tijd: 
19:00 - 22:00
Data: 
Omschrijving: 
Opstellingsavonden Systemic Healing
Data: 
dinsdag, 20 maart, 2018
dinsdag, 24 april, 2018
dinsdag, 5 juni, 2018
dinsdag, 11 september, 2018
dinsdag, 6 november, 2018
Inschrijven mogelijk: 
Ja