Route

Routebeschrijving naar iCOACHING, Koninginneweg 93, 1211 AN Hilversum

Icoaching is goed te bereiken, zowel met openbaar vervoer als met de auto. Het station ligt bij ons om de hoek (ongeveer 4 minuten lopen). De uitvalswegen zijn vlakbij, er is genoeg parkeergelegenheid. Zowel in parkeergarage Silverpoint aan de Schapenkamp nr. 12, als op het Marktterrein, Schoolstraat/Langgewenst.

Met de trein

Stap uit bij station Hilversum-Centraal. Van daaruit loop je rechtsaf, steekt de weg over, en rechtdoor de Koninginneweg op. Na ongeveer 300 meter steek je de weg over die de kleine spoorbomen kruist en loopt langs restaurant TiraMiSu. Hiernaast bevindt zicht het pand van icoaching. Helemaal links is de ingang/oprit van nummer 93. Als je een afspraak hebt met icoaching kun je je auto op de oprit parkeren.

Met de auto

Vanuit het oosten (Enschede, Deventer)

Vanaf Deventer volgt u de A1 richting Amsterdam. Bij de kruising met de A27, verlaat u de A1 en volgt u de A27 richting Hilversum / Utrecht. U neemt de afslag Hilversum. Houd de rechterrijstrook aan en volg rechtdoor de borden Centrum. Na ongeveer 250 meter gaat u op de rotonde linksaf de  Soestdijkerstraatweg op.  U rijdt rechtdoor,  over de spoorbomen en vervolgt de weg rechtdoor. U gaat de 4e straat rechtsaf en bij de splitsing weer rechtsaf. Bij de stoplichten vervolgt u de weg rechtdoor (u rijdt nu op de Schapenkamp, vlak voor de bocht naar links bevindt zich parkeergarage Silverpoint). Rijdt u door tot icoaching? Dan vervolgt u de weg vanaf Silverpoint, volg de weg en sla rechtsaf bij de rotonde aangekomen. Deze weg vervolgt u tot de stoplichten. Hier slaat u rechtsaf, de Koninginneweg op. Na ongeveer tweehonderd meter bevindt icoaching zich aan de linkerkant op nummer 93.

Vanuit het zuiden (Eindhoven, Maastricht)

Vanaf Utrecht volgt u de A27 richting Almere. U neemt de afslag Hilversum en vervolgt de weg rechtdoor (op de borden staat Arena Bedrijventerrein). U neemt de afslag Hilversum. Houd de rechterrijstrook aan en volg rechtdoor de borden Centrum.   Na ongeveer 250 meter gaat u op de rotonde linksaf de  Soestdijkerstraatweg op.  U rijdt rechtdoor,  over de spoorbomen en vervolgt de weg rechtdoor. U gaat de 4e straat rechtsaf en bij de splitsing weer rechtsaf. Bij de stoplichten vervolgt u de weg rechtdoor (u rijdt nu op de Schapenkamp, vlak voor de bocht naar links bevindt zich parkeergarage Silverpoint). Rijdt u door tot icoaching? Dan vervolgt u de weg vanaf Silverpoint, volg de weg en sla rechtsaf bij de rotonde aangekomen. Deze weg vervolgt u tot de stoplichten. Hier slaat u rechtsaf, de Koninginneweg op. Na ongeveer tweehonderd meter bevindt icoaching zich aan de linkerkant op nummer 93.

Vanuit het noorden (Groningen, Zwolle)

Vanaf Zwolle volgt u de A28 richting Amersfoort. Vervolgens neemt u de A27 richting Hilversum/Utrecht. U neemt de afslag Hilversum. Houd de rechterrijstrook aan en volg rechtdoor de borden Centrum. Na ongeveer 250 meter gaat u op de rotonde linksaf de  Soestdijkerstraatweg op.  U rijdt rechtdoor,  over de spoorbomen en vervolgt de weg rechtdoor. U gaat de 4e straat rechtsaf en bij de splitsing weer rechtsaf. Bij de stoplichten vervolgt u de weg rechtdoor (u rijdt nu op de Schapenkamp, vlak voor de bocht naar links bevindt zich parkeergarage Silverpoint). Rijdt u door tot icoaching? Dan vervolgt u de weg vanaf Silverpoint, volg de weg en sla rechtsaf bij de rotonde aangekomen. Deze weg vervolgt u tot de stoplichten. Hier slaat u rechtsaf, de Koninginneweg op. Na ongeveer tweehonderd meter bevindt icoaching zich aan de linkerkant op nummer 93.

Vanaf de A2 (Amsterdam – Utrecht):

Neem de afslag Hilversum/ Vinkeveen. Onderaan de afrit, gaat u bij het stoplicht linksaf richting Hilversum (N201). Weg volgen tot eerste rotonde als u Hilversum binnenrijdt. Neem de eerste afslag op de rotonde (Diependaalselaan),

neem na 300 meter de tweede afslag op de rotonde (Diependaalselaan), neem na 500 meter de tweede afslag op de rotonde (Diependaalselaan), neem na 2,2 km. de derde afslag op de rotonde (Utrechtseweg), neem na 0,6 km. de tweede afslag op de rotonde (Utrechtseweg). Ga na 300 meter (bij de kruising) linksaf de Soestdijkerstraatweg op en rijdt rechtdoor. U gaat de 4e straat rechtsaf en bij de splitsing met de Schapenkamp, weer rechtsaf. Bij de stoplichten vervolgt u de weg rechtdoor (u rijdt nu op de Schapenkamp, vlak voor de bocht naar links bevindt zich parkeergarage Silverpoint). Rijdt u door tot icoaching? Dan vervolgt u de weg vanaf Silverpoint, volg de weg en sla rechtsaf bij de rotonde aangekomen. Deze weg vervolgt u tot de stoplichten. Hier slaat u rechtsaf, de Koninginneweg op. Na ongeveer tweehonderd meter bevindt icoaching zich aan de linkerkant op nummer 93.